Şoför ‘Fren Patladı’ Diye Bağırdı ve... / Kaza Anını Anlattı

Mevsimlik tarım işçilerini taşıyan midibüsün kaza yapması sonucu 18 kişi hayatını kaybetmişti. Kazadan yaralı olarak kurtulan 66 yaşındaki Mevlüt Çeliker, o anları Ajans32'ye anlattı….

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ekim 2014 17:28
Şoför ‘Fren Patladı’ Diye Bağırdı ve... / Kaza Anını Anlattı

İLK KEZ AJANS32'DE

Katliam gibi kazadan yaralı olarak kurtulan Mevlüt Çeliker, belki de hayatı boyunca unutamayacağı o anları Ajans32’ye anlattı.

İşte 66 yaşındaki Çeliker’in anlatımıyla kaza anı… “Kaza yerine yaklaştığımızda yamaç aşağı gidiyorduk. Bir gürültü duyduk. Şoför frenin patladığını ve herkesin kendisini koruması gerektiğini bağırarak söyledi. Fren patladıktan sonra birinci virajı aldık. İkinci virajı aldık. Bu arada herkes dua ediyordu. Üçüncü viraja geldiğimizde araç iyice hızlanmıştı. Üçüncü virajda şoför kurtaramadı ve araç devrildi. Bu arada araçtan fırlayanlar oldu. Millet sağa sola dağılmış vaziyetteydi. Birkaç kişi aracın altında kalmıştı. Kızımda onlardan biriydi. Torunum benim kucağımdaydı ve araç 20 – 25 santim daha kaysa biz de aracın altında kalacaktık. Torumu sıkı sıkı tuttum. Ben aracın kaydığını görünce kaçmaya başladım. Emekleyerek biraz uzaklaştım ve aracın altında kalmaktan kurtuldum. Daha sonra hemen yardıma koştuk. Aracı kaldırmaya çalıştık ama beceremedik. Olay yerine gelen ekipler daha sonra aracı kaldırdı”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.