Şoför Uyudu Mu? Facia Gibi Kazada İlginç Ayrıntı!

Kaza yapan otobüsün sürücüsü yorgun muydu? Uyudu mu? Otobüs en son nerede mola verdi? Saatte kaç kilometre hızla gidiyordu?

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Eylül 2014 16:02
Şoför Uyudu Mu? Facia Gibi Kazada İlginç Ayrıntı!

Antalya – Isparta Karayolu’nun 50’nci kilometresinde meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden 55 yaşındaki Sinan Doğruay’ın uyuduğu yönündeki iddialarla ilgili çarpıcı bilgilere ulaşıldı.

Afyonkarahisar Berberler Odası üyelerini taşıyan otobüs firmasının yetkilisi kaza yerinde Doğan Haber Ajansı’na yaptığı açıklamalarda otobüsün kazadan 5 dakika önce mola verdiğini ve şoförün uyumuş olma ihtimalinin yok denecek kadar az olduğunu savundu.

Firma yetkili yaptığı açıklamada Doğruay’ın tecrübeli bir şoför olduğunu ve meydana gelen kazanın da kendisinin ilk kazası olduğunu söyledi.

Firma yetkilisi açıklamalarında “Sinan Doğruay 14 yıldır bizimle çalışıyor. 55 yaşında. Şu ana kadar hiçbir kazası yok. Emniyet kayıtlarında da görülebilir. Yıllardır tecrübeli bir şoförümüzdür. Kazadan dolayı üzgünüz.

Yolun kaygan olmasından dolayı, yavaş gittiği halde araç ters yöne dönüp yan yatmış. 5 dakika önce mola yerinden çıkılmış. Yani uykusuzluk, yorgunluk gibi bir durum söz konusu değil. Oda yetkilileri de bu bilgiyi doğruluyor. Ailelere başsağlığı diliyoruz. Biz de şoförümüzü kaybettik. Otobüs bir anda dönmüş. 50 ile gidiyormuş. Takografta da görünüyor.

Araç sürekli çalışan bir aracımız değil. Ara gruplar için kullandığımız bir otobüs. Şoförümüz de son derece deneyimlidir. Ama böyle bir olay başımıza geldi. Oldukça üzgünüz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum