Şöförlere Gözlem Odasından Takip

Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifi, otobüs şoförlerinin yaptıkları hataları en aza indirmek için gözlem odası kurdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Nisan 2011 10:50
Şöförlere Gözlem Odasından Takip

Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifi, otobüs şoförlerinin yaptıkları hataları en aza indirmek için gözlem odası kurdu.

Bu sayede şoförlerin hangi güzergâhları takip ettikleri ve yolculara nasıl davrandıkları kameralar aracılığı ile merkezden takip edilebilecek.

Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, kooperatif bünyesinde oluşturdukları gözlem merkezi sayesinde şoförlerin 7 gün 24 saat sürekli gözlenerek olası olumsuzluklara anında müdahale edeceklerini belirtti. Vatandaşlardan zaman zaman şikâyetler aldıklarını ifade eden Yavuz, “Geçenlerde bir şoförümüz yolcu ile kavga etti. Ama biz haklı mı haksız mı bilemiyoruz. Bunun dışında bazı şoförlerin yolculara kötü söz söyledikleri ve iyi davranmadıkları yönünde de ihbarlar alıyoruz. Şoförlerimize için geçtiğimiz günlerde bir eğitim semineri başlattık. Şimdi de bu kontrol sistemini kurduk.” dedi.
    
Şoförlerin halkla daha iyi iletişim kurabilmesi için kurslar düzenlediklerini, çeşitli aktiviteler gerçekleştirdiklerini ifade eden Yavuz, yeni oluşturacakları gözlem odası ile şoförlerin çalışma sistemlerini 24 saat gözlem altında olacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum