Son 1 Ayda Şehir Hastanesinde Yenilikler

Son 1 Ayda Şehir Hastanesinde Yenilikler"

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Haziran 2017 20:09
Son 1 Ayda Şehir Hastanesinde Yenilikler

Sehir Hastanesinde son bir ayda ilk olarak Vaskuler Anjiografiler yapılmaya başlandı. Ardından Koroner Anjiografiler gerceklestirildi ve başarılı stent işlemleriyle devam etti. Hastalar bu alanlarda hastaneye %20 oranlarda çevre illerden de tercih edildi.

Ardından Nörolojik inme merkezi çalışmaları başladı.

Jinekolojik onkolojik cerrahi ameliyatları başlamış olup çevre illerede hizmet vermesi planlandı. 

Medikal onkoloğun Saglik Bakanlğınca atanması sonrasında medikal onkoloji servislerinin açılma calismalari başladı.

 Hastanede özellikli ve girisimsel çalışmaların artmasıyla hem yatan hasta düzeyi artış oldu. 

Hastanede bir yandan da açık kalp cerrahisi calismalari devam etmekte. 

Acil serviste yesil alanda saat 13.00 - 21 00 aradinda hafta ici Dahiliye Uzman Hekim Poliklinigi çalışması yapılmakta.

Sosyal alanda ise Sehit yakınları, gaziler ve muhtarlarimiz ile saglik alaninda hastanede koordinasyonu sağlamak amacıyla sosyal hizmet uzmanları görevlendirildi.

Ilk defa Sehir hastenesinde çocuklar Isparta'dan örnek bir projeyle akülü oyuncak  araçlarla ameliyathaneye yolculuk uygulamasına geçildi.

Bu başarılı çalışmaları Isparta icin arttirarak yorulmadan devam ettirilecek.

Bir kaç gün önce başında yer alan doner sermaye ve ek odeme ile ilgili haber içinde, bu ek ödemelerin yatırılmayacağı  yönünde, ek ödeme yapılmayacağı yönünde olan bilgilerin doğru olmadığını, hekimlerin nöbet parasının bu hafta, Nisan ayı Dönemlerinin önümüzdeki hafta, Mayıs ayı döner sermayelerininde bayram oncesi ödeneceği yönünde bilgi verdi.

Çalışmak ve dürüst olmak dışında hiç birimizin bir sermayesi yok diyen SAÇKAN, Isparta Şehir Hastanesinin Isparta için çok önemli bir yatırım ve çalışma olduğunu hep beraber bu hastanenin daha güzel başarılı işlere imza atmak için çok çalışacaklarını ve bunu hepbirlikte basaracaklarini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum