Son Anda Kurtuldu

Son Anda Kurtuldu

Yayınlanma:
Son Anda Kurtuldu

Şarkikaraağaç'ta akşam saatlerinde meydana gelen olayda, telefon dolandırıcılarının hedefi olan bir kişi, dolandırılmaktan polislerin ve Şarkikaraağaç PTT Müdürlüğünün son saniye müdahalesi ile son anda kurtarıldı.

Telefon dolandırıcılarının hedefi olan Şarkikaraağaç İlçesi Gedikli Köyü sakinlerinden İsmail Yıldırım isimli vatandaş, çeşitli bahaneler ile dolandırıcılar tarafından kandırıldı. ‘Hesaplarındaki paralar çekiliyor, gibi sözler üzerine kredi kartları ile altın alan ve ardından bozduran İsmail Yıldırım daha sonra paraları dolandırıcıların hesabına yatırmak üzere Şarkikaraağaç PTT’nin bankamatiğe gitti. Bu sırada köye geri dönüşünde durumundan şüphelenmesiyle birlikte Jandarma ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü aradı. Emniyet ekipleri ve Şarkikaraağaç PTT Müdürü’nün zamanında davranmasıyla birlikte hesaba bloke kondu.

Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe PTT Müdürlüğünün zamanında harekete geçmelerinden dolayı son anda hesaba bloke konularak engellendi.

Hesaba 15 Bin TL yatıran İsmail Yıldırım ise derin bir oh çekti.
İsmail Yıldırım, Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe PTT Müdürünün son anda engellendiğini söyleyerek teşekkür etti.
Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Şarkikaraağaç Ekspres

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
ASAYİŞ