Son Kontroller Yapılıyor

Son Kontroller Yapılıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Şubat 2015 01:00
Son Kontroller Yapılıyor

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ekonomi Kampusu Projesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca son kontrollerin yapıldığını söyledi. BAKA Genel Sekreteri değişikliğinin projede herhangi bir sorun yaratmayacağını belirten Başdeğirmen, şöyle konuştu:

YENİ GENEL SEKRETERİMİZ DE FAYDALI İŞLER YAPACAKTIR
"Tuncay beye teşekkür ediyorum. 4 yıldan fazla kendisiyle alıştık. BAKA'nın ilk kurulduğunda ve proje anlatımını sayesinde sağladık. Şuanda Denizli Vali Yardımcısı oldu kendisine basanlar diliyoruz, Tuncay beyin yerine Mehmet Sırrı bey geldi. Faydalı olabilecek bir arkadaşımız kendisiyle görüştük. Hevesli bir arkadaşımız. Ispartamıza ve bölgemizede faydalı olur.

1 YILDA KABA İNŞAAT BİTECEK
Projemiz yönetim kurulu kararıyla alındı. Sözleşme ve anlaşmalar yapıldı. Projemiz Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda son kontrolleri yapılıyor. Yakın bir zamanda belediyemize sunulacak. BAKA'nın merkezi Isparta. Burada olması nedeniyle ortak olundu. Bu projede değişiklik olması mümkün değil. İnşaatın temelinin atılmasından 1 yıl sonra büyük bir bölümünün ortaya çıkacağını düşünüyorum.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.