Son Sürat Çelik Borulara Çarptı

Gece saatlerinde Özel İdare Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazası yürekleri ağza getirdi... İşte kazadan ilginç detaylar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Haziran 2017 11:33
Son Sürat Çelik Borulara Çarptı

GECENİN SICAK HABERİ İLK KEZ AJANS32'DE

Dün saat 02:30 sularında Eğirdir istikametinden Isparta istikametine seyir eden 32 PC 487 plakalı hafif ticari araç Özel İdare Kavşağı 112 karşısında çalışmalar nedeniyle orta refüjde bulunan çelik borulara çarparak durabildi.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü büyük bir gürültü ile çelik borulara çarparak durabildi. Olay yerine gelen polis ekipleri ve 112 Acil Yardım ekipleri ise ikinci bir şoku daha yaşadı. Hava yastıkları patlayan aracın şoförü ortalarda yoktu.

Aracın plakasından ruhsat sahibine ulaşan polis ekipleri kaza yapan sürücünün elini yüzünü yıkamaya gittiğini az sonra olay yerine döneceği bilgisini aldı. Ancak bir süre bekleyen ekiplerin beklentisi boşa çıktı.

Kaza yerinde ilk görünen alkollü bir şahıstan şüphelenen polis ekipleri şahsı incelemeye aldı. Alkollü şahsın kolunda hafif yaralar gören polis ekipleri şahsa kazayla ilgisi olup olmadığını sorduklarında şahıs; kazayla ilgisi olmadığını kolundaki yaraların ise bağ evinde bir arkadaşı ile güreş tutukları için meydana geldiğini ileri sürdü. Durumdan şüphelenen polis ekipleri Olay Yeri İnceleme ekiplerini çağırarak araçta parmak izi çalışması aldı. Olay yerindeki şüpheli alokollü şahıs ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.