Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçtiğimiz gün Kuleönü’de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Isparta’nın tanınmış esnaflarından olan Kuleönülü (Dişçi) Hacı Mehmet Erdoğan, Kuleönü Kasabasında toprağa verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2013 20:13
Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçtiğimiz gün Atabey-Kuleönü yol kavşağı yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Isparta’nın tanınmış esnaflarından olan Kuleönülü (Dişçi) Hacı Mehmet Erdoğan, dün Kuleönü Kasabasında toprağa verildi.



Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mustafa Kahraman’ın dedesi olan Erdoğan’ı son yolculuğunda sevenleri de yalnız bırakmadı. ITSO Başkan Vekili Şükrü Başdeğirmen, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Genç İşadamları Derneği Başkanı Oğuzhan Tortop, Gültekin Otopark İşletmecisi Gökhan Gültekin, Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Mehmet Yavuz, Isparta Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Parlakyıldız, HSBC Bank Isparta Şube Müdürü Tansel Tula, İşadamı Mehmet İpekçi, Yunus Bardak, Ali Bolat, Ali Sapan, Metin Yiğit, Isparta Belediye Meclis Üyesi Remzi Erdoğan, merhumun yeğeni Mutsan Opel Genel Müdürü Mehmet Erdoğan, Ünmak yetkilisi Mahmut Ünlüsoy, gazeteciler ve çok sayıda vatandaş cenaze töreninde hazır bulundu.



Kasap Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Belde Mezarlığında toprağa verilen (Dişçi) Hacı Mehmet Erdoğan, 77 yaşındaydı. Biz de Ajans32 çalışanları olarak merhuma Allah’tan rahmet, Ajans32 İmtiyaz Sahibi Mustafa Kahraman ve yakınlarına da başsağlığı diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum