Sondaj Çukuruna Düşen Çocuk Saatler Sonra Kurtarıldı

Sondaj çukuruna düşen çocuk saatler sonra kurtarıldı.

Yayınlanma:
Sondaj Çukuruna Düşen  Çocuk Saatler Sonra Kurtarıldı

Atabey İlçesine bağlı Harmanören Köyü’nde sondaj çukuruna düşen 2 yaşındaki Yamaç M isimli çocuk, AFAD, İtfaiye, Jandarma ekipleri tarafından titizlikle süren çalışma sonucunda kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Saatlerce sondaj çukurunda kalan ölümle yaşam arasında mücadele veren 2 yaşındaki Yamaç, sağ salim kurtarıldı. Edinilen bilgilere göre oyun oynarken düştüğü tahmin edilen ve ailesi tarafından sonradan fark edilen çocuk için arama yaptıkları esnada sondaj çukurundan ses geldiğini fark ederek olay yerine ilk olarak jandarma ekipleri çağırıldı.

Daha sonra olay yerine AFAT ve itfaiye ekiplerinden destek istendi. Saatler süren titiz çalışmaların ardından 8 ile 10 metra olduğu belirtilen çukurun içinden çıkartıldı. Sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendiğimiz minik Yamaç, sağlık ekiplerinin kontrolünde Isparta Şehir hastanesine getirildi. Yapılan inceleme ve kontrollerinin ardından ailesine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.