Sonunda!

Sonunda!

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ocak 2015 14:08
Sonunda!

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Zabıtası tarafından kavşaklardaki sinyalizasyon çalışmaları devam ediyor. Son olarak önemli kavşaklar arasında bulunan Deregümü Kavşağı’nda sinyalizasyon çalışması gerçekleştirildi.

Daha önce şehir merkezinde bulunan kavşaklarda sinyalizasyonda yenileme çalışmaları yaparak LED’li sisteme geçilirken, bu sistemin Zabıta Müdürlüğü’nde kurulan Komuta Kontrol Merkezi’nden anında takibi sağlanmıştı.

Mevcut kavşakları yenileyen Isparta Belediyesi, son olarak İl Trafik Komisyonu kararıyla yapılması kararlaştırılan Deregümü Kavşağı’ndaki sinyalizasyon çalışmasını da tamamladı. Buradaki çalışmaların ardından Halıkent Mahallesi Pazaryeri kavşağında da sinyalizasyon çalışması yapacak olan Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, şehirdeki sinyalizasyon ve trafik işaretlemelerinde yüzde 95 oranına ulaştı.

Şehirdeki sinyalizasyon çalışmalarının belediyenin kendi imkan ve personeli ile gerçekleştirildiğini söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, kavşaklarda herhangi bir arızanın da kurulan Komuta Kontrol Merkezi’nden anında takip edildiğini ve zaman kaybının da önüne geçildiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum