Sorgep Proje Ekibi Vali Oğuz'u Ziyaret Etti

TÜMSİAD Isparta Şubesinin Ekim ayından beri uygulamakta olduğu bir sosyal sorumluluk projesi SORGEP proje EKİBİ Sayın Valimiz Memduh Oğuz'u makamında ziyaret etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2012 10:24
Sorgep Proje Ekibi Vali Oğuz'u Ziyaret Etti

Ziyarete TÜMSİAD Isparta Şube Başkanı Akın TUNA ile TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ali OSMAN ALTUNBAŞ, DEBİDER Yön Kurulu Başkanı Eğitimci Yazar Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz SAYGIN, SORGEP Proje Danışmanı ve Eğitimci Semra ÇÖL, Debider Yönetim Kurulu Üyesi Emekli Öğretmen Hasan AKIN, Isparta Eğitim Kültür Hizmet DerneğiBaşkanı Halil Karagöz SDÜ Müh. Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. .Doç.Dr. ÖmürÇİMEN, SDÜ Eğitim Fakültesi öğrencisi SERAP AKIN ve Canan AGAR katıldılar.

TÜMSİAD Şube Başkanı AKIN TUNA SORGEP 'in Üniversite 1 ve 2. Sınıf öğrencileri ile 12-14 yaş arasındaki ilköğretim (6-7-8 sınıf öğrencileri ) arasında koçluk merkezli karşılıklı arkadaşlık takip sistemi oluşturarak, milli ve manevi değerleri yüksek bireyler yetişmesine katkı sağlamak amacıyla geliştirilmiş bir proje olduğunu ve Kasım Ayından beri Isparta'da pilot olarak uygulanmaya başladığını ifade etti.31.01.2012 tarihinde TÜMSİAD binasında geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı yaptıklarını ve projedeki pilot uygulamanın geri bildirimlerinin güzel olduğunu ifade etti.

SORGEP Projesiamacı kapsamı proje kapsamında yapılanlar hakkında Eğitimci Yazar Oğuz SAYGIN tarafından Sayın Valimiz Memduh Oğuz'a bilgilendirme yaptı. .Sayın Valimiz Memduh Oğuz ise bu projeden başlangıçtan beri haberdar olduğunu ve çok beğendiğini, iyi yetişmiş sorumluluk sahibi bir Koç'un yapacağı liderlikle birçok kişinin hayatına dokunulacağını tarihimizde bunun örneklerinin olduğunu ifade etti.

Proje kapsamında yapılacak tüm eğitim çalışmalarında gerekli özenin gösterilmesi ve özellikle değerler konusunda öğrencilerimizin eğitilmesi hususunun önemli olduğunu ifade etti.Son olarak Sayın Valimiz SORGEP projesi konusunda her konuda gerekli destek ve katkıyı sağlayacağını ifade etti.

Ziyarette ayrıca Yazar Oğuz SAYGIN Sayın Valimiz Memduh Oğuz'a son kitabı 7 Düşünce BECERİSİ kitabını da hediye etti Ziyaret dilek ve temenniler ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.