Sorumluları İstifa Etsin

Türkiye Liseliler Birliği Isparta Şubesi, Mimar Sinan Camii önünde, Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’nda yapılan hataları protesto etti. Birlik Sözcüsü Berkan Göçmen, hata yapanları istifaya davet etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ocak 2014 09:12
Sorumluları İstifa Etsin

Türkiye Liseliler Birliği Isparta Şubesi Basın Sözcüsü Berkan Göçmen, yapılan SBS’nin yanlış bir şekilde sonuçlandırılmasını protesto ettiklerini belirterek, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir milyon gencin hakkının yendiğini savundu.

1 MİLYON GENCİN HAKKI YENDİ
Türkiye Liseliler Birliği Isparta Şubesi Basın Sözcüsü Berkan Göçmen, “Değerli Isparta halkı ve eğitim sistemi mağdurları. Sizi hiçbir konuda yalnız bırakmayan Türkiye Liseliler Birliği yapılan yanlışları gün yüzüne çıkarmak, sizleri bilinçlendirmek, çözüm üretmek için buradadır. Türk gençliğini uykuda sananlar yanılmaktadır. Bozuk sınav sisteminin bitip tükenmez hata ve sorunlarına artık yeter deme zamanı gelmiştir. Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’nin sonuçlandırılmasında yapılan yanlışlıkla bu ülkenin geleceğinin teminatı olan bir milyonu aşkın genç arkadaşımızın geleceği ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oynanmıştır. Artık bu bozuk sisteme bir dur deyip, el ele kazandığımız bu ülkeyi yine el ele vererek bozuk düzenin sahiplerinden alıp gerçek sahiplerine teslim edeceğiz. Milli Eğitim Bakanlığı yaşanan bu hadiseyi telafi etmeye, şayet bunu yapamayacaklarsa yetkilileri görevi bırakmaya davet ediyoruz. Sorumluları derhal istifa etsin” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum