Sorun Son Anda Çözüldü

Sorun Son Anda Çözüldü

Yayınlanma:
Sorun Son Anda Çözüldü

Isparta’nın en köklü kulübü olan Merkez Gençlikspor, 20 bin TL’lik katılım ücretini son anda yatırdı.

Geçtiğimiz pazartesi günü normalde Türkiye Futbol Federasyonu’nun verdiği süre sona ererken AK Parti Milletvekili Recep Özel’in girişimleri sonucunda izin alındığı belirtildi. Bu izin süresi zarfında Isparta Futbol Taban Birlikleri, bir araya gelerek bu parayı bulduğu ve son dakika 20 bin TL’lik teminatı yatırdığı öğrenildi. Bir işadamının da bu katılım ücretinin bir kısmını karşıladığı belirtildi.

Isparta’nın Eğirdirspor’la birlikte 2 takımın olması için yoğun çaba sarf eden Futbol Taban Birlikleri, katılım ücretini ödeyerek Merkez Gençlikspor’un bu hakkının yanmaması için yoğun çaba sarf ettiler. Edinilen bilgilere göre, mevcut yönetiminin Ispartalı gençlerle yola çıkılacağı ve birkaç takviyeyle devam edileceği öğrenildi. Önümüzdeki günlerde de güçlü bir yönetimin oluşması için kongre karanın da alınabileceği belirtiliyor.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum