Sorunlar Çözülecek Projeler Hayata Geçecek

Isparta’da 2 ay önce göreve başlayan Vali Vahdettin Özkan, Isparta merkez ve ilçeleri için kısa, orta ve uzun vadeli sorunlarının belirlenmesi ve çözümü için daire müdürleri ve kaymakamların katıldığı bir toplantı düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Kasım 2013 10:05
Sorunlar Çözülecek Projeler Hayata Geçecek

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Isparta merkez ve ilçelerindeki sorunların çözümü için vali yardımcıları ve müdürlüklerin koordineli çalışacaklarını belirtti. “2 ay içerisinde 400 sorunla karşılaştık. Bu sorunların çözümü için çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

ÇÖZÜM İÇİN KOMİSYON KURULDU
Vali Vahdettin Özkan, toplantı öncesi yaptığı konuşmada, vali yardımcılarının sorunların kısa, orta ve uzun vadeli çözümleriyle ilgili çalışmaları yapacaklarını belirterek, “2 ay içerisinde 400 tane sorunla karşılaştık. Bu sorunlar ve çözüm önerileri için vali yardımcılarımız da çalışmalara katılacak. Bununla ilgili komisyon çalışmalarımız var. Bu çalışmalarımız kısa, orta ve uzun vadeli projelerin hayata geçmesi için kuruldu. Vali yardımcılarımız müdürlüklerimizle birlikte bölge bölge çalışarak sorunları çözeceklerdir.” dedi.

BÜTÜN MÜDÜRLÜKLERİMİZE TALİMAT VERDİK
Vali Vahdettin Özkan, Isparta merkez ve ilçelerde görülen sorunların bir an önce çözüme kavuşması için koordinasyon çalışmalarının yapıldığını belirterek, “İlimiz de, ilçelerimiz de, köy ve kasabalarımız da olan sorunları gördük. Bu sorunlara çözüm önerileri sunmak için bütün müdürlüklerimize talimatlar verdik. Mevcut sorunların bir an önce çözüme kavuşması için Valilikte koordinasyon çalışmaları yapıyoruz. Her müdürlük kendine düşen görevi yerine getirecektir” diye konuştu.

SORUNLARI DİNLEDİM
2 ay gibi kısa bir süredir Isparta Valiliği görevini yürüttüğünü belirten Vali Vahdettin Özkan, sorunların çözüm önerilerini masaya yatırmak için toplandıklarını belirterek, “Isparta’ya geldiğimden bugüne kadar bir çok yer gezdim. İlçelerimiz, köylerimiz, kasabalarımız da vatandaşlarımızla buluşup onların sorunlarını ve dertlerini dinledim. Gittiğimiz yerlerde bazı sorunların olduğunu gördüm. Bu sorunlara çözüm önerileri oluşturmak için burada toplanmış durumdayız. Katılımın yoğun olmasından dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

PROJELERİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ
Vali Vahdettin Özkan, Isparta Merkez ve ilçelerde gördüğü sorunların projelendirilip çözüleceği konusunda bilgiler verdi. “Gezip gördüğümüz yerlerde yapılması istenen bazı projeler var. Öncelikle bu projeleri hangi müdürlüğümüzün yapacağını belirleyeceğiz. Yine Valiliğimize kurduğumuz planlama ve takip servisimiz var. Projeleri yapacak müdürlüklerimiz bu servislerimizden bilgi alabilirler” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum