Sorunlar ve Çözüm Önerileri Görüşüldü

Isparta Türk Tarım Orman-Sen tarafından Sendika İşyeri Temsilcileri toplantısı Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlendi.

Yayınlanma:
Sorunlar ve Çözüm Önerileri Görüşüldü

Isparta Türk Tarım Orman-Sen İl Başkanı Süleyman Hilmi Yılmaz’ın koordinatörlüğünde düzenlenen toplantıya, Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkan Yardımcıları Sebahattin Öztürk, Sadettin Yıldırım, Uğur Özdemir, Hüseyin Ateş, Türkiye Kamu Sen İl temsilcisi Ali Balaban, Türk Ulaşım Sen İl başkanı Uğur Özsoy, Türk Kültür Sanat Sen İl Başkanı Bayram Aslan ile 3 Nolu Antalya Isparta Burdur Şube Başkanları ve İl İlçe Sendika işyeri temsilcileri ve üyeler katıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Orman Bölge Müdürlüğü iş yeri temsilcilerinin katıldığı toplantıda iş yeri çalışanlarının sorunları ve çözüm önerileri görüşüldü. Genel Merkez Yöneticileri 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu hakkında bilgi vererek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.





  

  

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.