Sorunları Dinledi, Çözüm Üretecek

ITSO Başkan adayı ve Beyaz Liste lideri Şükrü Başdeğirmen, önceki gün Tabakhaneye giderek, tabak esnafının sorunlarını dinledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Nisan 2013 11:01
Sorunları Dinledi, Çözüm Üretecek

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın önümüzde ki ay yapılacak olan seçimleri için favori gösterilen Başdeğirmen, yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz Pazartesi günü Isparta halkına Havalimanı ve uçak seferleriyle ilgili 3 büyük müjde veren Başdeğirmen, önceki gün de Tabakhane’ye giderek orada bulunan esnaf ve çalışanları dinledi. Oldukça samimi bir havada geçen ziyarette, tabak esnafının birçoğu Başdeğirmen’e açık destek verdiklerini dile getirdi.

Tabakhane esnafının sorunlarını bildiğini ve bu uğurda birçok kez Ankara’ya gittiğini dile getiren Beyaz Liste Lideri Şükrü Başdeğirmen: “Tabak esnafımızın içerisinde bizim çok yakın arkadaşlarımız var. Ben ITSO Başkan Yardımcısı olarak birçok kez, bu konuları görüşmek için Ankara’ya gittim.

Yaptığımız ikili görüşmelerde tabak esnafının ve çalışanların sorunlarını yetkili mercilere anlattım. Eğer Cenab-ı Allah bize Başkanlık görevini nasip ederse en kısa zamanda bu sorunu da çözeceğiz. Tabakhane’de yaptığımız görüşmelerde sorunları tekrardan not ettik. Mührü elimize aldığımız an bu sorunları çözeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.