Sorunları Tartışacağımız Bir Ortam Olmalı

Belediye Başkanı Y. Ziya Günaydın, işadamlarına ait dernekleri ziyaret etti. Günaydın; “15 Ocak’ta Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ninde katılacağı Isparta’daki iş istihdamı ve yatırımlara yönelik sorunları tartışacağımız bir ortam hazırlayacağız” dedi

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ocak 2011 17:21
Sorunları Tartışacağımız Bir Ortam Olmalı

Belediye Başkanı Y. Ziya Günaydın, işadamlarına ait dernekleri ziyaret etti. Günaydın; “15 Ocak’ta Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ninde katılacağı Isparta’daki iş istihdamı ve yatırımlara yönelik sorunları tartışacağımız bir ortam hazırlayacağız” dedi

 

Başkan Günaydın İş adamları derneği ziyaretinde MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, MHP İlçe Başkanı Ramazan Pala’da eşlik etti.

 

Günaydın ve heyet ilk ziyaretini Isparta Genç İşadamları Derneğine yaptı. Daha sonra, Isparta Sanayici ve İş Adamları Derneğini, Ticaret Borsasını ve Isparta Girişimci ve Sanayici İş Adamları Derneği yöneticileri ile bir araya geldi.

 

Isparta’nın ekonomik olarak kalkınmasının ön planda tutulduğu toplantılarda 15 Ocak 2011 günü MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli onuruna verilecek ve işadamlarının katılacağı toplantıya da davet edildi.


Toplantı sonrasında kısa bir açıklama yapan MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “İş adamları derneklerimizin bizim açımızdan farlı bir önemi bulunmaktadır. Siyasi çekişmelerin dışında Isparta’nın kalkınması ve ekonomik zorluklara göğüs gererek iş istihdamı oluşturmaları oldukça önemli bir vazife olarak gözükmektedir. Aslında çeşitli vesilelerle bir araya gelmiştik. Ancak bu gün özel bir ziyaret yapmayı düşündüğümüzden dolayı tüm Isparta’da işadamları nezdinde kurulmuş olan sivil toplum örgütlerini ziyaret ediyoruz. 15-16 Ocak 2011 tarihlerinde Sayın Genel Başkanımız Dr Devlet Bahçeli’nin Isparta’mıza ziyaretleri olacaktır. Bu ziyaretlerinde Cumartesi günü saat 14.30’da SD Kongre ve Sergi Salonunda halkımıza hitap edecek ve Belediyemizin başlatacağı inşaatlar için temel atma töreni ve açılışlarda gerçekleştirecek. Aynı gün akşamı işadamlarımız ile bir araya gelerek Isparta’nın ekonomik sorunlarının tartışılacağı bir toplantı düzenleyeceğiz. Bu toplantıya da tüm iş adamlarımızın katılarak sorun ve çözüm önerilerini tartışacağız. Bu toplantıda sizleri ve yönetim kurulu üyelerinizi de aramızda görmek istiyoruz” dedi.


Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da işadamları ile yer yer bir araya geldiklerini belirterek, “kurumlarla yada sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmek için de bazen bir vesilelerin oluşması gerekmektedir. İşte önümüzdeki günlerde de önemli adımların atılacağı bir program tertipledik 15 Ocak 2011 Cumartesi günü Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de geleceği temel atma ve açılış töreni gerçekleştireceğiz. Belediye olarak milat kabul ettiğimiz bu günden itibaren yatırım ve hizmetlerimize devam edeceğiz. İşte bu konu üzerinde Genel Başkanımız Devlet Bahçelinin’de katılacağı Isparta’daki iş istihdamı ve yatırımlara yönelik sorunları tartışacağımız bir ortam hazırlayacağız. Isparta’mızda geçmiş yıllarda olan müteşebbislik ruhumuzun son yıllarda küllendiğini görüyorum. Bu küllerin üzerini silkerek yeniden müteşebbislik ruhunun canlanması için bir toplantı tertipledik. Bu toplantıda tüm işadamlarımızı görmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.