Sorunu Gördü Gereğini Yaptı

Isparta Belediyesi tarafından çalışmaları yürütülen Turan Mahallesi 2309 Sokakta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, sokakta yağmur suyu ana şebekesinin bulunmadığını söyleyerek bu eksikliğin de giderildiğini belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2012 15:13
Sorunu Gördü Gereğini Yaptı

Kurtuluş Sağlık Ocağı önünden başlayan ve Gökçay Kavşağına kadar olan bölümde Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce yapılan çalışmalar sürüyor. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce sokağın tüm altyapı sorunları giderildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, sokakta yağmur suyu ana hat döşenmesi çalışmalarının tamamlandığını diğer taraftan da yağmur suyu ızgaralarının dağıtımının belli aralıklarla yapıldığını söyledi. Her caddede uyguladıkları gibi 2309 Sokak’ta da tüm çalışmaların geleceğe yönelik kalıcı bir şekilde yapıldığını dile getiren Başkan Günaydın, çalışmaların alt taraftan Dere Mahallesi’ne doğru devam ettiğini, 117 Cadde’de bu kapsamda çalışmaların sürdüğünü iletti.

Başkan Günaydın, çalışmalarla ilgili olarak, “Bu sokağımızda eskiden su baskınları yaşanıyordu. Burada bulunan sakinlerimiz sıkıntılı anlar yaşıyordu. Bu sokağımızı da sorunsuz ve güzel bir yer haline getiriyoruz. Bu çalışmalarda şimdiden halkımıza hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum