Sosyal Bilimler Lisesi’nin Büyük Başarısı

Sosyal Bilimler Lisesi’nin Büyük Başarısı

Yayınlanma:
Sosyal Bilimler Lisesi’nin Büyük Başarısı

Isparta Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Lokman Kaplan, ÖSYM’nin açıklanan YGS ile ilgili tüm istatistik bilgilerinde Türkiye genelinde tüm liseler arasında 20’inci, tüm Sosyal Bilimler Liseleri arasında ise 12’inci sırada yer aldığını açıkladı. 

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) her yıl olduğu gibi bu yılda Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile ilgili verileri geçtiğimiz gün yayınladı. 

Isparta Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Lokman Kaplan, henüz 7 yıllık okul olmalarına rağmen ÖSYM’nin açıklanan YGS ile ilgili tüm istatistik bilgilerinde Türkçe – Matematik (TM) puan türünde Türkiye genelinde tüm liseler arasında 20’inci, tüm Sosyal Bilimler Liseleri arasında ise 12’inci sırada yer aldığını belirtti. 

“EMEĞİ GEÇENLERE 

TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Bu başarının sadece kendisinin olmadığını ve bu işin bir ekip işi olduğunu ifade eden Isparta Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Lokman Kaplan; “Bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimi ve öğrencilerimi kutlar, başarılarının devamını dilerim” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.