Sosyal Denge Protokolü İmzalandı

Isparta il Özel idaresinde Çalışan yaklaşık 125 Memuru ilgilendiren 2013 yılı Sosyal Denge Protokol imza töreni Vali Memduh Oğuz ve Bem-Bir-Sen Genel Merkez Yöneticilerinin katılımları ile imzalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ocak 2013 14:44
Sosyal Denge Protokolü İmzalandı

Isparta İl Özel İdaresinde görevli 125 memuru yakından ilgilendiren 2013 yılı Sosyal Denge Protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Vali Memduh Oğuz’un Makamında gerçekleşen törene Bem-Bir-Sen Genel başkan Yardımcıları Recai Karslı ve Medeni Sevinç, Memur-Sen İl Temsilcisi Osman Akçil ve Bem-Bir-Sen İl Temsilcisi Kadir Bayar Katıldı.
Törende Konuşan Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardırıcısı Recai Karslı Vali Memduh Oğuz’un Isparta için bir şans olduğunun altını çizerek Çalışanların Motive edilmesinde sürekli yanlarında olan Vali Oğuz’a teşekkür etti.

“VALİ MEMDUH OĞUZ ISPARTA İÇİN BİR ŞANS”
Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardırıcısı Recai Karslı konuşmasında ‘Sayın Valimizi zaman zaman ziyaret ediyoruz.Sayın Valimiz Isparta için büyük bir şans.Özellikle sivil toplum örgütlerine vermiş olduğu destekleri takdire şayan.Hepimizin bildiği gibi 2010 yılında yapılan referandumla kamu görevlilerine toplu sözleşme hakkı verildi. Bu referandumdan sonra artık sosyal denge sözleşmeleri yasal hakkına kavuşmuş oldu.Bu anlamda İl Özel İdarelerinde çalışan arkadaşlarımızın da bu sosyal denge tazminatı anlamında Sayın Valimizi birkaç defa ziyaret ettik. Çalışanların motive edilmesi konusunda Sayın Valimiz elinden geldiği gayreti bugüne kadar gösterdi.Şüphesiz bu motivasyon çalışanlarımızın performansını artıracak ve Isparta’ya çok daha güzel hizmetleri birlikte yapacağız.Biz sendika olarak şunu ifade ettik.Hiçbir zaman taraf olmadık. Biz her kurumun sosyal ortağı olarak görüyoruz.Sayın Valimizin bize ayırdığı zaman için teşekkür ediyoruz.

“ALIN TERİ DÖKEN İNSANIN HAKKI MUKADDESTİR”
Çalışanların Örgütlenmesinin Çağdaş toplumun olmasa olmazlarından olduğunu söyleyen Vali Memduh Oğuz, Alın terinin önemine değindi. Vali Memduh OĞUZ’Ben de değerli Bem-Bir-Sen mensuplarına ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Biz çağdaş toplumun örgütlü toplum olduğunu çalışanların da örgütlenmesini de çağdaş toplum için olmazsa olmaz bir şart olduğuna inanıyoruz.Elbette bu örgütlenmenin her yerde olduğu gibi hayra hizmet etmek için,iyiliğe, güzelliğe, doğruya hizmet etmek üzere bir örgütlenme olmasını düşünüyoruz.Çünkü örgütlerde esas itibarı ile mücerret manada örgüt olmadan öteye bir maksatla bir araya gelen insanlar olmalı. Biz çalışanın ,alın teri döken insanların hakkının mukaddes olduğuna inan medeniyetin mensuplarıyız. Onların ücretlerinin alınlarının teri kurumadan verilmesi gerektiğine inanan medeniyetin mensuplarıyız. Sosyal denge tazminatı ile arkadaşlarımızla bir mutabakatımız var. Biz milletimizin bu ekonomik kalkınmayı daha da yüksek seviyelere çıkarabilmesini ve en yüksek gelire kavuşmasını arzu ederiz.Benimle ilgili değerli Başkanın sözleri içinde teşekkür ederim.Biz iltifatları daima üzerimize bir mesuliyet olarak alırız. Bize söylenen iltifat mesuliyetimizi, yükümüzü arttırır.Kendilerine hem bu nazik ziyaretlerinden hem de iltifatkar sözlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Birlikteliğimiz ülke genelinde olsun sonra bütün dünya insanlık için mutluluğa ve saadete vesile olsun’ dedi.

Ardından Isparta’ya geldiği günden buyana sivil toplum Kuruluşlarının örgütlerine verdiği destekten dolayı Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardırıcısı Recai Karsı tarafından Vali Memduh Oğuz’a plaket takdim etti.
Ardından Isparta İl Özel İdaresinde görevli 125 memuru yakından ilgilendiren sosyal denge sözleşmesi Vali Memduh Oğuz ve Bem-Bir-Sen yetkililerince imzalandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.