Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor

13–19 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan ‘Sosyal Güvenlik Haftası’ başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mayıs 2013 12:32
Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor

Etkinlikler kapsamında İl Sosyal Güvenlik Müdürü Mehmet Bayram ve müdürlük çalışanları, Atatürk Anıtına çelen sunarak saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı söylendi.

Heyet daha sonra Vali Memduh Oğuz’u makamında ziyaret etti.
Desteklerinden dolayı Vali Oğuz’a teşekkür eden İl Sosyal Güvenlik Müdürü Mehmet Bayram amaçlarının; kişilerin hak ve sorumluluklarını bilmesi ve yerine getirmesi ile birlikte sosyal güvenlik bilincinin en üst seviyelere ulaşmasına katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Sosyal güvenlik kurumunun Her geÇen gün daha güçlü bir kurum haline geldiğine dikkat çeken Vali Memduh Oğuz ise, verdikleri hizmetlerden dolayı kurum çalışanlarına teşekkür etti.

Vali Oğuz konuşmasında; “Soysak güvenlik kurumu en geniş manada hizmet veren bir müessese, buna mukabil olarak hizmet kalitesi yüksek bir müessese.

Arkadaşlarımız fedakarca çalışmalarına devam ediyor. Sizden memnuniyet alıyorum, bu kadar yoğunluğa rağmen vatandaşa hizmeti gayet güzel götürüyorsunuz. Hepinizi tekrar tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından SGK İl Müdürü Mehmet Bayram tarafından Vali Memduh Oğuz’a kuruma verdiği katkı ve desteklerden dolayı plaket takdim edildi. Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.