Sosyal Medya Bu Eleştiriyi Konuşuyor

Sivasspor'da forma giyen İbrahim Toraman, A Milli Takım'ın çek Cumhuriyeti karşısında aldığı yenilgiden sonra Fatih Terim'i hedef alan bir tweet attı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ekim 2014 16:15
Sosyal Medya Bu Eleştiriyi Konuşuyor

A Milli Takım'ın İzlanda ve Çek Cumhuriyeti karşısında aldığı yenilgilerle eleştirilerin odak noktası haline gelen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e bir eleştiri de İbrahim Toraman'dan geldi.

Beşiktaş'ın Sivasspor'a kiralık verdiği tecrübeli futbolcu, Çek Cumhuriyeti'ne 2-1 yenildiğimiz maçın ardından attığı tweet'te isim vermeden Fatih Terim'e yüklendi. Toraman, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Her milli maçtan sonra, kaybedince suçlu birileri! Ama kazanınca kahraman tek kişi!!"

Fatih Terim, İbrahim Toraman'ı geçmiş yıllarda en formda olduğu dönemlerde bile A Milli Takım'a çoğunlukla çağırmamış, bu durum ikilinin arasında sorun olduğu söylentilerine yol açmıştı. İbrahim Toraman 21 Mart 2009'da konuyla ilgili olarak, "Ben işimi yapıyorum, vicdanım rahat. Herkesin vicdanı da rahatsa sorun yok" açıklamasını yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.