Sosyal Medyada Terör Propagandası Yapıyordu

Sosyal Medya üzerinden terör örgütü propagandası yapan öğrenci yakalandı.

Yayınlanma:
Sosyal Medyada Terör Propagandası Yapıyordu

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyet ve eylemlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde örgüt propagandası yapan bir şahısı yakaladı.

Konuyla ilgili emniyetten yapılan bilgilendirmede; "Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüzce sosyal medya üzerinden terör örgütünün propagandasını yaptığı anlaşılan kullanıcının kimlik bilgilerinin tespiti için yapılan araştırmalar neticesinde Aksu Meslek Yüksekokulunda öğrenci olduğu anlaşılan V.Ü. isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir.

Adli Makamların koordinesinde derinleştirilen araştırma neticesinde adı geçen şahsın sosyal medya hesapları üzerinden PKK/KCK terör örgütünün alenen propagandasını yaptığı, Devleti ve Devletin Kurum ve Organlarını aşağılayıcı paylaşımlarda bulunduğu tespit edilerek adli makamlardan alınan talimat gereği belirlenen ikamet adresinde yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüzce “PKK/KCK Terör Örgütünün Alenen Propagandasını Yapmak, Devleti ve Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılamak” suçlarından hakkında gerekli yasal işlemler yapılan V.Ü. isimli şahıs adli mercilere sevk edilmiştir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.