Sosyal Medyaya Fuhuş Kancası

Sosyal Medyaya Fuhuş Kancası

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Şubat 2016 17:08
Sosyal Medyaya Fuhuş Kancası

Emniyet Müdürlüğü tarafından Sosyal Paylaşım Sitelerinde fuhuş yapmak amacıyla paylaşımlarda bulunanlar takibe alındı. Yapılan takip sonucu apartta fuhuş yapan 1 kişiye işlem yapıldı.
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı Ahlak Büro Amirliği ekiplerince son dönemde vatandaşlarımız tarafından yaygın olarak kullanılan Sosyal Paylaşım Sitelerinde fuhuş yapmak amacıyla paylaşımlarda bulunanlar takip altına alındı.
Ahlak Büro Amirliği ekiplerimizin yapmış oldukları çalışmalarda internet üzerinde sosyal paylaşım sitelerinde takma isimler kullanarak para karşılığı fuhuş yapmak için anlaştığı şahıslarla Fatih Mahallesinde bulunan bir apartta fuhuş yaptığı tespit edilen şahsın ikamet adresi takip altına alınmıştır.
Yapılan takip sırasında gece saatlerinde ikametten çıktığı anlaşılan T.Ç. isimli şahıs durdurularak yapılan görüşmede takip altına alınan adreste kalan Y.Y. isimli şahsın ikametinden çıktığını beyan etmiştir. Şahsın Y.Y. isimli bayanla internet üzerinden görüşerek anlaştığını, buraya Y.Y. isimli şahsın tarifi üzerine geldiğini ve para karşılığı cinsel ilişkiye girdiğini beyan etmesi üzerine ikametin kapısı çalınarak şahıs Emniyet Müdürlüğümüze davet edilmiştir.
Konu ile ilgili olarak her iki şahıs hakkında da gerekli yasal işlemler yapılmış olup, bahsi geçen ikametin kapatılması için gerekli yazışmalar yapılmıştır" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.