Şov ve Yalakalık

CHP İl Başkanı Av. Eyup Ersoy, AK Parti'li meclis üyeleri ve AK Parti Kadın Kolları'nın Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunmalarını "Şov ve Yalakalık" olarak yorumladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2016 14:53
Şov ve Yalakalık

CHP Isparta İl Başkanı Av. Eyup Ersoy, düzenlediği basın toplantısında "Son zamanlarda Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçtaroğlu aleyhine AKP il ve ilçe teşkilatları tarafından bir merkezden yönlendirilmiş oldukları açıkça beyanatlarından da belli olan toplu suç duyuruları üzerinde durmak istiyorum. Genel Başkanımızın cumhurbaşkanına 'diktatör bozuntusu' demesinin ardında hem mahkemelerce resen hemde çeşitli illerde toplu olarak suç duyurularında bulunulduğu herkesin malumudur. Fakat bu yapılan toplu suç duyurularının hiçbir hukuki niteliği yoktur ve geçersizdir.Türk Ceza Kanunumuz’un temel ilkesi olan suçun ve cezanın şahsiliği ilkesi uyarınca yapılan toplu suç duyuruları hukuken geçersizdir" dedi.

Ersoy, "Bu tür açıklamalar tamamen şov,yalakalık ve birilerine yaranma niteliğinde olup başvuruda bulunanlar hipnotize olmuş bir sürü psikolojisi ile hareket etmektedir. Asıl maksat Dış siyasette,ekonomide, terör olaylarında,eğitimde,hukuk sisteminde ve tüm sosyal alanda iktidar politikalarının çökmüş olduğunu ve çürümüşlüğünü, ülkenin dünyada ve bölgesinde yanlızlaştığını kamuoyundan saklamak,gündemi değiştirmek,vatandaş üzerinde algı yaratarak yapmış oldukları tüm yanlışları her zaman olduğu gibi yine birilerinin sırtına yükleme gayretinden başka bir şey değildir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum