Söylemleri Yakışmadı

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, Ak Parti Milletvekili Recep Özel’in kendisini ve partisinin milletvekili hakkında söylediklerine cevap verdi.

Yayınlanma:
Söylemleri Yakışmadı

Isparta’yı temsil eden bir milletvekiline böyle söylemler yakışmıyor diyen Şenol, “30 Haziran 2013 Pazar günü AKP nin Isparta il danışma toplantısında milletvekili Recep Özel hem CHP Isparta il başkanı Vedat Şenol hakkında hem de CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner hakkında gerçek dışı konuşmalar yapmıştır. Ali Haydar beyin yeni eşini gezdirmekten Ispartaya gelemediğini söylemiştir.Bu ahlak dışı söylem bir ili temsil etmesi gereken seçilmiş bir milletvekiline yakışıyor mu:?

Siyaseti belden aşağı söylemlerle yapan bu milletvekili hiç utanmıyor mu:? Yakın çevresi ve ailesinden hiç kimse uyarmıyor mu:? İnsanlara hakaret etme yetkisini nereden buluyor:?

Recep Özel in kendisine bir an evvel çeki düzen vermesi gerekir.Siyaset üslubu ne yazık ki budur,vekil mecliste ve Isparta ya gelişin de de aynı tavrı sergilemektedir.Benim hakkımda söylediklerine ne demeli:? Ben ve örgütüm akil adamları protesto eylemine ve gezi parkı destek eylemine katılıp sokağa çıkmışım , hak aramışım,sayın özel herhalde nerede yaşadığını unutmuş:?

Türkiye demokrasi ile yönetilen bir hukuk devletidir,hak aramak, gösteri ve yürüyüş yapmak ,miting yapmak, hükümeti protesto etmek kısacası şiddete başvurmadan yapılan tüm eylemler meşrudur ve o ülkenin rejiminin göstergesidir.Recep bey tıpkı Başbakanı gibi bu tür gösterilerden çok rahatsız olmalı ki ,bu tür eylemleri yapanlara terörist muamelesi yapmaktadır.Geçen gün Alman başbakanı Türkiye’yi demokratik eylemlere müdahale etmemesi için uyardı.

Isparta’da gezi parkı eylemlerine katıldık,çok büyük bir kitle(ısparta’nın tarihinde görülmemiş bir kalabalık) başbakan ve hükümeti protesto etti.CHP olarak bu eylemi destekledik ve katılım sağladık
Akil adamları protesto eylemine katıldık ve yanlış yönlendirilmesine engel olduk, her iki eylem için Emniyet müdürleri sağduyulu davrandığımızdan dolayı partimize ve bana teşekkür etti.Isparta gezi parkı eylemlerinin ve akil adamlar eylemlerinin en güzel geçtiği şehir oldu.

Sayın vekil benim görevden alınacağım, yada istifa ettirileceğim şeklinde iddiada bulundu. Aslı astarı olmayan , kulaktan duyduğu dedikoduları gerçekmiş gibi kamuoyuna açıklaması büyük yanlış bu vekil uluorta böyle şeyleri sürekli konuşuyor, vekillik görevini yapmaktansa bu tür kolaycı hareketler yapıyor.

Ne istifa etmem ne de görevden alınmam söz konusu.Biz göreve geldiğimizden bu yana sürekli çalışıyoruz.Isparta yararına bir çok faaliyetler yaptık.Partimizin yaptığı ve yapılmasını istediği tüm eylemleri Isparta’da yaptık, uzun süredir de yerel seçim hazırlık çalışmaları yapmaktayız.

CHP’nin Isparta’da yükselen bir değer olması,ciddi bir rakip olarak görülmesi sonucu sayın vekilin söylediği asparagas , yalan haberlerin yayılması söz konusu olmuştur.Biz CHP olarak sürekli güçlenen bir partiyiz.Isparta’da ne recep beyin yalanları nede başka şeyler yükselişimizi engelleyemeyecektir.Genel merkezin takdir ettiği bir örgüt olarak çalışmalarımıza daha da hız vererek seçimlere hazırlanmaktayız” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum