Soylu Hangi Başkanı Ziyaret Edecek?

Demokrat Parti’de bir dönem Genel Başkanlık görevini yürüten ve daha sonra AK Parti’ye katılan Süleyman Soylu’nun önümüzdeki günlerde Isparta’da bir dizi temasta bulunacağı öğrenildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ekim 2012 16:39
Soylu Hangi Başkanı Ziyaret Edecek?

Ajans32 muhabirinin edindiği bilgilere göre yerel seçimler için start veren AK Parti’de bu dönem birebir çalışma esas olacak.

Demokrat Parti’nin eski genel başkanlarından olan ve AK Parti’ye katılan Süleyman Soylu, Has Parti Genel Başkanı olan ve yine AK Parti’ye katılan Numan Kurtulmuş gibi isimler yerellerde kendi tabanlarından isimlerle bire bir çalışmalar yapacak.

Bu kapsamda Süleyman Soylu’nun da Isparta’ya gelerek çeşitli temaslarda bulunacağı öğrenildi.

Soylu’nun hedefindeki isimlerin başında da Gelendost’un Demokrat Parti’li Belediye Başkanı Halim Kıyak bulunuyor. Kıyak’la özel dostluğu da bulunan Soylu’nun Bayramlaşmak için Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak’ı aradığı ve uzun bir sohbet ettikleri öğrenildi.



KIYAK AK PARTİ'YE Mİ KATILACAK?
Süleyman Soylu’nun önümüzdeki günlerde Isparta’ya gelmesi ve özellikle Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak ile görüşmesi bekleniyor. Siyaset kulislerinde de Kıyak’ın Süleyman Soylu ile arasında özel bir dostluğun bulunduğu ve yerel seçimlerde Kıyak’ın AK Parti’den aday olabileceği yönünde dedikodular yer alıyor.



Öte yandan Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak’ın AK Parti’ye geçen Tahir Alan’la da yakınlığı biliniyor. AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in de Bayram ziyareti kapsamında Gelendost'a gittiği ve orada Başkan Kıyak ile samimi görüntüler verdiği de kulislerde konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum