Soyunma Odasında Sabahladılar!

Mardinspor, hafta sonunda Kocaelispor maçı için ekonomik sıkıntı nedeniyle 1500 kilometrelik otobüs yolculuğu yaptı, otel yerine İzmit İsmetpaşa Stadı’nın soyunma odasında geceledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Nisan 2013 16:20
Soyunma Odasında Sabahladılar!

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta mücadele eden Mardinspor kafilesi, Kocaelispor’la yapacakları maç için cumartesi günü erkenden Mardin’den yola çıktı.

Yaklaşık 1500 kilometrelik otobüs yolculuğundan sonra 30 kişilik Mardinspor kafilesi Pazar günü saat 04.00 sıralarında İzmit’e ulaştı. Ekonomik sıkıntı yüzünden otelde konaklayamayan Mardinsporlu futbolcular, doğruca İsmetpaşa Stadı’na gitti.

Milliyet’in haberine göre; Stadın soyunma odalarında sabahlayan Mardinsporlu futbolcular maç saatini beklemeye başladı. Saat 14.30’da başlayan maçta Mardinsporlu futbolcuların bitkin olduğu dikkati çekti ve Kocaelispor karşısında varlık gösteremedi. Kocaelispor, Mardinspor’u 4-0 yendi.

Sahipsizliğe sahada isyan!
Bu arada Kocaelisporlu futbolcular, Mardinspor maçında kulübe sahip çıkılmamasını protesto ettiler. Yaşadığı ekonomik sorunların ardından 3. Lig’e kadar düşen Kocaelispor’da futbolcular, Mardinspor’la oynadıkları ve 4-0 kazandıkları Mardinspor maçının başlama düdüğünün ardından dizlerinin üstüne çökerek 25 saniye boyunca sahipsizliği protesto ettiler.
Maç başında iki takım kaptanı da görüşerek bu sürede Mardinsporlu oyuncuların kendi aralarında pas yapmalarını sağladılar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum