Söz Verildiği Tarihte Bitecek

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın Yeni Çarşamba Pazarında inşası devam eden Çarşamba pazarındaki çalışmaları inceledi.

Yayınlanma:
Söz Verildiği Tarihte Bitecek

Pazar alışverişinde yeni bir anlayışı hayata geçirecek olan alışveriş merkezi süresi içerisinde bitirilecek. Çelik konsorsiyum üzerine kurulan çatı kaplamada son aşamaya gelindi. Bugün itibari ile çatının üst çelik konsorsiyomları tamamlanmış olacak. Daha sonra çatının üst kapama aşamasına geçilecek. Yapılan hesaplamalara göre verilen süre olan 15 aralık’ta tamamlanmış olacak.

İnşaatın tamamlanmasından sonra artık vatandaşlar Karaağaç Mahallesinde artık üstü bezlerle ve çadırlarla kapatılmış ve görüntü kirliliği oluşan Pazar yerlerinde alışveriş değil modern bir merkezde gönül rahatlığı ile alışverişini yapacaklar. Yazın serin kışında yağmur ve çamur içerisinde değil içerisi tamamen kuru ve hijyenik bir kapalı alanda alışveriş yapmamın memnuniyeti içerisinde evlerine dönecekler.
Günaydın bu projenin örnek bir yapı olduğunu ve statik hesaplarının da çok iyi yapıldığını söyledi.

Günaydın yaptığı inceleme sırasında Pazar alanının halka hayırlı olması temennisinde bulunurken yapılan inşaatın tarihi ve geçirdiği evreler hakkıda da kısa bir bilgi verdi.

Günaydın açıklamasında, “Pazar yerimizin inşaatı 15 Temmuz tarihinde başlandı. Müteahhit firmaya Pazar alanının 15 aralık’ta bitirilmesi talimatını vermiştik. Bugün yaptığım incelemede firmanın çok titiz çalıştığını gördüm. Ve verilen sözden birkaç gün önce bitirileceğini görüyorum. Bu gün itibari ile inşaatımızın zor kısmını tamamladık. Bu günden sonra inşaatımızın üst çatı kaplaması yapılacak. İnşaatımızın projesini yaparken en estetik ve görüntü kirliliği oluşturmasına özen gösterdik. Bununla birlikte statik hesapları da yapılarak rüzgar ve karlı havalarda problem oluşmamasına özen gösterdik. İhalemizi yaparken en hızlı şekilde ve en kısa sürede nasıl yapılabileceği hesabını yaptık ve 15 aralıkta tamamlanmasını hesaplamıştık. Bugün yaptığım incelemede de tarihten birkaç gün önce bitirileceğini tahmin ediyorum. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum