Sözcü'ye Bak!

Akil Adamlar Heyetinin Isparta ziyaretleri ulusal basında da geniş yer buldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2013 14:41
Sözcü'ye Bak!

Sözcü Gazetesi ziyareti birinci sayfadan "Halk Sokakta, Akiller Terasta" başlığıyla verdi.

Gazete, Akil Adamlar Karadeniz heyetinin ziyaretinden bir fotoğrafı manşetine taşıyarak, Isparta'daki protesto gösterilerinden fotoğrafla süsledi.

Ancak, gazetenin haberini medyagündem isimli bir internet sitesi yalanladı. Sitenin yayınladığı haberde; "Sözcü denilen gazetenin nasıl bir “yalan üretim merkezi” olduğunun bugün bir kanıtı daha çıktı. Sözcü, “Halk sokakta, akil terasta” başlığıyla yayınladığı manşette, akil inanların Rize’de beş yıldızlı bir otel terasında “kuş sütünün eksik olduğu” bir kahvaltı yaptığını iddia etti. Isparta’da da bir grup İşçi Partilinin akillere yönelik protestosunu “Halk sokaklarda” diyerek çözüm süreci düşmanlığını sergileyen gazete, tıpkı CHP gibi utanması ve rezil olmaktan korkusu olmadığı için bir yalana daha imza attı.

Yalandan beslenen manşetleriyle bir gün bile utanıp özür dilemeyen Sözcü, Rize’de akil insanların kahvaltı yaptığı Yıldıray Oğur’un annesinin evini “beş yıldızlı otel terası” diye yazdı.
Oğur Twitter’da gerçeği şöyle açıkladı:
“Sözcü’nün 5 yıldızlı otel terası bizim Rize’deki evin balkonu, bi kuş sütü eksikti dediği annemin kahvaltı sofrası.” ifadeleri kullandıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum