SP Adayı Çakan Ziyaretlerini Sürdürüyor

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, Isparta’nın sorunlarını ve çözümlerini tespit ettiklerini belirterek; “Bizim tüm kesimlerle diyalogumuz seçimlerden sonra da sürecek” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mart 2014 13:39
SP Adayı Çakan Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇAKAN, DSİ 18. BÖLGE MÜDÜRÜLĞÜNÜ ZİYARET ETTİ
Saadet Partisi Isparta Belediye Başkanı Adayı Süleyman Çakan, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çakan ve Merkez İl ve İlçe Yönetimi bu doğrultuda dün şehrin önemli resmi kurum ve kuruluşları olan Devlet Su İşleri 18. Bölge Müdürlüğünü (DSİ) ziyaret ettiler.

ÇAKAN; “HER KESİMİN SÖYLEDİKLERİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Kurumun bulunduğu Eğirdir Yolu üzerindeki hizmet binasında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Adayı Çakan, başta Bölge Müdürü olmak üzere tüm birimlere tek tek girerek görevlilerle görüşmeler yaptı ve onların sorunlarını dinledi. Süleyman Çakan, ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi Devlet Su İşleri gerek ülkemiz, gerekse ilimiz açısından çok önemli kurum ve kuruluşlardır. Bizde bu doğrultuda bugün bu kurumumuzu ziyaret ettik. Saadet Partisi olarak yerel seçimler öncesi yaptığımız bu ziyaretlerde halkımızın dertlerini dinliyoruz ve tüm bu sorunlara milli görüş belediyeciliği olarak çözüm bulacağımızın sözünü veriyoruz. Halkımızla görüşüyoruz, projelerimizi anlatıyoruz. Kendimizi anlatıyoruz.

“GÖREVE GELDİĞİMİZDE SEÇİM SONRASI DA
AYNI ZİYARETLERİ SÜRDÜRECEĞİZ”
Bizim için yerel yönetimler son derece önemlidir. Gerek ilimizdeki resmi kurum ve kuruluşlar gerekse sivil toplum örgütleri ve esnaflarımız biz tüm bu olguları dikkate alıyoruz. Bu doğrultuda tüm bunları ziyaret ederek sorun ve çözüm önerilerini dinleyip notlarımızı alıyoruz. Bu şekilde tüm kesimlerle diyalogumuzu sürdürüyoruz.

Bugün, yani seçim öncesi resmi kurum ve kuruluşlar gerekse sivil toplum örgütleri ve esnaflarımızı ziyaret ediyorsak, 30 Martta göreve gelmemiz halinde seçimden sonra da aynı şekilde ziyaretlerimizi yaparak yakın diyalogumuza devam edeceğiz. Bizde öyle seçimden önce ziyaret edip, seçim geçtikten sonra ziyaret etmemek durumu olmaz. Kısacası bizim dostluğumuz ve siyaset anlayışımız pazara kadar değil, mezara kadardır. Seçimler bitti, iş bitti diye bir anlayış bizde yoktur. Seçildiğimizde aynı şekilde ziyaretlerimizi yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum