SP Genel Başkanı Isparta'ya Geliyor

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, Pazar günü yapacakları Genişletilmiş İl Divan Toplantısına Partilerinin Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalakın da katılacağını bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Haziran 2012 17:13
SP Genel Başkanı Isparta'ya Geliyor

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, Pazar günü yapacakları Genişletilmiş İl Divan Toplantısına Partilerinin Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın da katılacağını bildirdi.

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, dün saat 11.00’de parti binasında bir basın toplantısı düzenledi.

Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut ve bazı partililerin de bulunduğu toplantıda açıklama yapan Başkan Gençay şunları söyledi; “İl ve İlçe Başkanlıkları olarak zaman zaman Divan Toplantıları yapıyoruz. Bu genişletilmiş il divan toplantılarından birisini de bu hafta sonu yani 24 Haziran 2012 Pazar günü Halı Sarayı düğün salonunda saat 10;30 ile 13;30 saatleri arasında yapacağız. Bu toplantımıza, Genel Başkanımız sayın Prof. Dr. Mustafa Kamalak beyefendi de katılacaklardır. Genişletilmiş İl Divan Toplantımıza il, ilçe, belde ve köy başkan ve temsilcileri ile gençlik ve kadın kolları başkan ve üyeleri olmak üzere tüm teşkilat mensupları katılacaktır. Ben, İl Başkanı olarak yapılacak olan bu il divan toplantımıza tüm Ispartalı halkımızı da bekliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.