Spor Bakanından Isparta'ya Müjdeler

Spor Bakanından Isparta'ya Müjdeler

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Temmuz 2018 11:05
Spor Bakanından Isparta'ya Müjdeler

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol liginde mücadele eden Isparta Davrazspor yönetimi başkentte bir dizi temaslarda bulundu. İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret eden Ali Bolat Başkanlığındaki yönetim, takım ve kent sporu hakkında Bakan Kasapoğlu’na brifing verdi. Spor Bakanı Kasapoğlu, Isparta Davrazspor’a başarılar diledi. Takipçisi olacağını belirterek açıklamalarda bulundu; “Sizler için bu kapılar sonuna kadar açık. Isparta güzel bir şehir. Ayrıca Isparta’da semt sahaları spor tesisleri ve benzeri ihtiyaçlarla ilgili bir görevli güller diyarına göndereceğim. Isparta Davrazspor için ne gerekirse yapılacak” dedi.

Isparta Davrazspor heyeti 2 gündür Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştiriyor. Gün boyunca Isparta Davrazspor’a eşlik eden AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, hem İç İşleri Bakanlığı hem de spor bakanlığında kentin sorunları hakkında bir takım girişimlerde bulundu. Gökgöz Isparta’nın ve sporun fedaisiyim. Isparta Davrazspor için gereken yapılacak. Maçlarda da beni göreceksiniz. Ve spor anlamında da bu şehirde güzel işler yapacağız. Isparta Davrazspor yönetimine başarılar diliyorum. Bu genç arkadaşlarımız bu takımı Ali Bolat başkanımızın önderliğinde zirveye taşıyacaktır. Ispartamız her şeyin en güzelini hak ediyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.