Spor Camiasından Başkan Şengöl'e Sevgi Seli

Spor Camiasından Başkan Şengöl'e Sevgi Seli

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Aralık 2015 11:24
Spor Camiasından Başkan Şengöl'e Sevgi Seli

Eğirdir'de çeşitli sporlarla uğraşan kulüplerin oyuncuları, yönetim kurulu üyeleri ve taraftar grupları, Başkan Şengöl'ün de katılımı ile Eğirdirspor Kulübünün düzenlediği birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldiler.

Kervansaray Düğün salonunda düzenlenen yemeğe, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Eğirdirspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve taraftar grubu, Eğirdir Belediyespor Yelken takımı yönetim kurulu üyeleri ve sporcuları, Eğirdir Belediyespor Tekvando Takımı yönetim kurulu üyeleri ve sporcuları, Elmaspor Voleybol takımı yönetim Kurulu üyeleri ve sporcuları, Etudosd yönetim kurulu üyleri ve sporcuları ve taraftarlar katıldı.

Yemekte konuşan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl " Daveti aldığımda yemeğin mahiyetini sordum ve kulüp yöneticileri "Eğirdir’deki sporcular, yöneticilerimiz ile birlikte kaynaşma birlik ve beraberlik yemeği olduğunu söylediler. Düşünlerinin beyinlerine, pişirenlerin ellerine sağlık. Bakın işte ne güzel bu gün burada bir çok spor dalında uğraşan sporcularımızın burada birlik ve beraberlik içinde olmaları beni mutlu etti.
Spor hepimizin kabul ettiği şekliyle dostluk barış kardeşlik demek. Her ne kadar sporda biraz kavga ediyorsak da, bundan sonraki müsabakalarda bunların azalmasını temenni ediyorum. Her şey Eğirdir için, Her şey Gençlik için. Bize sporla ilgili bir teklifiniz bir isteğiniz varsa bize söyleyin yerine getirelim. Yemek öncesinde Tekvandocu minik kızlarımızla konuşurken, benden bir koşu hocası istediler. Onarın bu isteğini Gençlik spor İlçe Müdürlüğümüzden soralım, rica edelim onların bu isteğini de yerine getirmiş olalım. Yelken Sporcularımızın yelken römorkunu sipariş ettik. Bundan sonra kamyonla götürmeyecekler o da ayrıca Eğirdir'in güzel bir reklamı olacak. " Başkan Şengöl'ün bu sözleri üzerine Eğirdirspor taraftar gurubu Kırmızı Yengeçlerin "Ömer Başkan Sen Bizim Her şeyimizsin" sloganları üzerine başkan Şengöl’de ; Sizde Eğirdir'in her şeyisiniz, bizde Eğirdir'in uşağıyız. her isteğiniz yerine getirilecek ama israf edilmemesi şartı ile dedi.

 

Ayrıca Başkan Şengöl'e yemekte Eğirdir Elmaspor Kulübü Derneği yönetim kurulu başkanı Şevki Tığlı tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Başkan Şengöl konuşmasında " Voleybolda 3. Ligden 2. lige geçmeyi arzuluyoruz. Ben de sizlerin yerine Kulüp yöneticilerinden bu yıl 2. ligde oynamayı talep ediyorum. Ayrıca Yemeği düzenleyen Eğirdir Spor Kulübü Derneği Başkanı Halil İbrahim Uysal ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. Tüm Kulüplerimize başarılar diler, saygılar sunarım" dedi. Plaket töreninin ardından Başkan Şengöl'le sporcular hatıra fotoğrafı pozu verdiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.