Spor Özel Başlıyor

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Gazeteci Levent Doğan’ın yaptığı “Levent Doğan’la Spor Özel” 4 Şubat Salı günü saat 22.00’de başlıyor. İlk konuk ise Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2014 14:43
Spor Özel Başlıyor

Çok özel VTR’lerin olduğu ve sürpriz açıklamaların yer alacağı programda A’dan Z’ye bir çok gündem yaratacak konular konuşulacak. Ayrıca Spor Müdürü Gevrek, projelerinden ve son yaşanan gelişmelerden bahsedecek.

EKRAN BAŞINA
Spor Özel, her Salı Kanal 32 ekranlarında yayınlanacak. Programın tekrarı ise Pazar günleri saat 14.00’de olacak. Ayrıca ilerleyen haftalarda diğer illerden de sürpriz konuklar olacak. Program 3 kıta ve 50 ülkede yayında olacak

Turksat 3A'nın batı kapsam alanından uydu yayınlarına başlayan Kanal32 Televizyonunun yayınları 3 kıtada 50'ye yakın ülke tarafından izlenebilecek.

Kanal32 Televizyonu uydu yayınlarını izlemek için uydu alıcılarının FREKANS:11509 - SEMBOL RATE:30000 POLARİZASYON:H yatay olarak ayarlanması gerekiyor.

Uydu üzerinden Kanal32 yayınlarını izleyebilmek için en kısa yol ise mevcut olan uydu alıcılarının kullanım menüsünden otomatik tarama yaptırarak, ekranda belirecek tv listesinin içinden kanal32 isminin seçilmesi yeterli olacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.