Spor ve Sporcunun Dostu IYAŞ

IYAŞ AVM Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, Vücut Geliştirme Avrupa Şampiyonası-Türkiye Ön Elemeleri Müsabakası'nda ikinci olan Yunus Bıçaklı’nın sponsoru oldu. IYAŞ, Avrupa Şampiyonası’na katılacak olan Bıçaklı’nın yumurta ve tavuk ihtiyaçlarını ka

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Kasım 2012 18:22
Spor ve Sporcunun Dostu IYAŞ

Vücut Geliştirme Avrupa Şampiyonası-Türkiye Ön Elemeleri Müsabakası'nda ikinci olan Fitmix Spor Salonu Antrenörü Yunus Bıçaklı’yı spor ve sporcunun dostu olan IYAŞ AVM onure etti. 2010 Bayanlar Vücut Geliştirme Türkiye Şampiyonu Yeliz Paçuloğlu, Türkiye altıncısı Cantürk Kumcu’dan sonra kendisi de derece elde eden ve kentin ilgisizliğine sitem eden Bıçaklı’ya sahip çıkan IYAŞ, yine örnek bir çalışmaya imza attı.

Ata sporu ve Muay-Thai’de önemli dereceleri bulunan Murat İşler’le birlikte IYAŞ’tan destek isteyen Bıçaklı’nın 7 ay boyunca yumurta ve tavuk ihtiyaçları karşılanacak. İşler ve Bıçaklı, kazandıkları kupa ve madalyalarını IYAŞ’a verdiler. Ziyarette IYAŞ Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Büyükleblebi ve Necmettin Akşahin de hazır bulundular.

7 ay sonra yapılacak Avrupa Şampiyonası’na katılacak olan Türkiye ikincisi Bıçaklı, “Günlük 1 koli yumurta ve 1 kilo tavuk tüketerek antrenman yapıyorum. Şimdiye kadar kendi imkanlarımla ayakta durmaya çalışıyordum. Vücut geliştirme dünyanın en zor 3 spor dalından biri olarak gösteriliyor. Gitmediğim kapı kalmadı. Belediye Başkanlığı’ndan randevu bile vermediler. Ama şimdi hedef büyülttüm. Avrupa Şampiyonası’nda ilk 3’te yer alacağıma inanıyorum. Hedefim: İlk 3. IYAŞ AVM Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol ve yönetimin spora ilgisi bizleri sevindirdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bana güvenenlerin yüzünü kara çıkarmayacağım” dedi.

Gençlere örnek olmak için spora devam ettiğini söyleyen Murat İşler ise IYAŞ’ın bu jestlerinin kendilerini çok sevindirdiğini belirterek, “Yunus Bıçaklı kardeşimizde Isparta’nın gururu oluyor. IYAŞ her daim spor ve sporcunun yanında. Bugün bunu bir kez daha gördük. IYAŞ gibi diğer kurumları ve işadamlarımızın da spora destek olmalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

IYAŞ AVM Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol ise başarılı takım ve sporcuları kucaklamaya devam ettiklerini belirterek, Yunus Bıçaklı’ya başarılar diledi. Şenol, “Yunus Bıçaklı’nın başarılarını basından takip ediyorduk. Kendisinden Avrupa derecesi bekliyoruz. IYAŞ olarak her zaman başarının yanındayız” dedi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum