Sporcu Engelleniyorum Dedi Müdür Cevap Verdi

Sosyal Medya Ayağa Kalkmıştı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ağustos 2019 13:39
Sporcu Engelleniyorum Dedi Müdür Cevap Verdi

AJANS32 ÖZEL HABER

2020 Tokyo Olimpiyatlarına hazırlanan Milli Atlet Gamze Bulut, Isparta Atatürk Stadyumunda yaptığı antrenmanların “Çimlere zarar verdiği” gerekçesiyle engellendiğini ileri sürdü. Milli Atletin iddialarına Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek cevap verdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla konuyu gündeme getiren Milli Atlet Gamze Bulut, “Burası Isparta Atatürk Stadyumu, hayatımda hiç bu kadar küçük düşmemiştim. Olimpiyat görmüş bir sporcu olarak gururum bu kadar incinmedi. Evet, 2020 Tokyo Olimpiyatlarına hazırlanmaya çalışıyoruz. Kendi emeklerimizle her yerde bağırıyoruz; ‘kadının yeri sahadır’ diye. Verilen değer bu mu? Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü bugün bana bu terbiyesizliği yaptı. Ben kimseden bir şey istemiyorum. Bütün sporcular adına saygı istiyorum. Bugün bu sahada olanlar gerçekti. Bana bugün burada destek olan bütün hocalarıma, sporculara ve velilere çok teşekkür ediyorum. Ben çok sustum artık susmayacağım” dedi.

Yaptığı paylaşıma Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu da etiketleyen Milli Atlet Gamze Bulut, 2020 yılında yapılacak olan Tokyo Olimpiyatlarında Türk Bayrağını göğsünde taşıyacak.

AJANS32 KONUYU MUHATTABINA SORDU!

Ajans32 konuyu Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e sordu. İl Müdürü Gevrek, ortada herhangi bir engelleme durumunun olmadığını belirterek “Stadyuma ilaçlama yapıldı. Çimlerin üzerine 48 saat basılmaması gerektiği için biz de şerit çektik. Sporcuya da bu durumu izah ettik. Bir günlüğüne Sav’da koşabilirdi, yada stadyumda tartan zeminde koşabilirdi. Tabi, konuyu bilmeyenler de bu durumu sanki biz sporcunun antrenmanını engelliyormuşuz gibi algıladı. Sporcunun neden böyle bir tavır sergilediğini anlayabilmiş değiliz” diye konuştu.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, “Biz kurum olarak da, ben şahsım adına da her zaman sporun ve sporcunun yanında oldum. Bir sporcuyu engellemek şöyle dursun, her zaman yanında olduk, destek olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Yaşanan bu durumu da verdiğim bu bilgiler ışığında kamuoyunun ve sporseverlerin takdirine bırakıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum