Sporcu Gençlik Bağımlılığa Hayır Diyor

Sporcu Gençlik Bağımlılığa Hayır Diyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mart 2015 09:25
Sporcu Gençlik Bağımlılığa Hayır Diyor

Şehir ve İnsan Derneği tarafından hazırlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen “Sporcu Gençlik Bağımlılığa Hayır Diyor” isimli proje, önceki gün Barida Otelde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında dernek üyeleri ve basın mensuplarına anla

Şehir ve İnsan Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Tecirli, öncelikle Derneğin bu zamana kadar ki yaptığı çalışmalardan, üniversite Öğrenci Konseyi ve Öğrenci Toplulukları ile gerçekleştirilen çeşitli iş birliği çalışmalarından bahsetti. Toplantıda ayrıca, Derneğin bundan sonraki sürede gerçekleştireceği projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Programın ikinci kısmında, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projelerini Destekleme Programı kapsamında uygulanacak olan “Sporcu Gençlik Bağımlılığa Hayır Diyor” isimli projenin tanıtımı yapıldı.

SDÜ Konsey Başkanı ve Şehir ve İnsan Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Tecirli, “Misyonumuzda da belirtmiş olduğumuz gibi “gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak tutularak sağlığının korunması” konusunda, Isparta, Bursa ve İstanbul sınırlarında bulunan 14-29 yaş arası gençlere çeşitli organizasyonlar ile spor alışkanlıkları kazandırılarak, madde bağımlılığından uzak tutmak ya da bağımlıların kurtulmalarını amaçlayan bir proje faaliyetidir.” dedi.

Proje önümüzdeki günlerde Isparta, Bursa ve İstanbul illerinde uygulanmaya başlatılacak.

Toplantıya Şehir ve İnsan Derneği ve SDÜ Öğrenci Konsey Başkanı Feyzullah Tecirli, Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Isparta İl Temsilcisi Tahir EREN, SDÜ İnsan Kaynakları ve Girişimcilik Kulübü Üyeleri, SDÜ Doğal, Afet, Koruma, Kurtarma ve İlk Yardım Kulübü (DAKİK) Yönetimi ve çok sayıda üniversite öğrencisi ile basın mensupları katılım sağladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.