Sporcu Öz, Avrupa'da Türkiye'yi Temsil Edecek

Sporcu Öz, Avrupa'da Türkiye'yi Temsil Edecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Kasım 2015 12:37
Sporcu Öz, Avrupa'da Türkiye'yi Temsil Edecek

Isparta Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Abdurrahman Öz, Gemlik’te yapılan Serbest Güreş Turnuvası’nda Bulgar rakibini yenerek birinci oldu. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, başarısından dolayı sporcu Öz'e altın hediye etti.

Öz, ayrıca 25-28 Kasım tarihleri arasında Sırbistan'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Isparta Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı 5-8 Kasım 2015 tarihleri arasında Gemlik’te yapılan 5.Uluslararası Serbest Güreş Turnuvası’na 100 kg’da mücadele eden Abdurrahman Öz’le katıldı. 10 ülke sporcularının katıldığı turnuvada 100 kg’da mindere çıkan Abdurrahman Öz Bulgar rakibini yenerek birincilik kürsüsüne çıktı. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, alınan dereceden dolayı Kulüp Başkanı Hüseyin Başlık ve Güreş Takımı Hocası Remzi Kurt ile birincilik elde eden Abdurrahman Öz’ü kutladı.
Başkan Günaydın, "Gemlik Belediyesi, ülkeler arası 14 yaş üzerinde en iyi güreşçileri toplayarak bir turnuva yaptı.



Yunanistan, Makedonya, Arnavutluk, Kosova, Bulgaristan ve Moldovya gibi en iyi güreşçileri barındıran ülkeler bu turnuvaya katıldı. Türkiye’den de biz katıldık. Bu kadar ülke arasında Abdurrahman Öz açık ara fark ile birinci olmuştur. Öz’ün başarıları bu kadarla sınırlı değil. Balıkesir’de düzenlenen Uluslararası bir güreş yarışmasında birinciliği elde etmiştir. Tokat’ta düzenlenen Türkiye Serbest Güreş Şampiyonasında tekrardan birinci olmuştur." diye konuştu.

Konuşmasının ardından Sporcu Abdurrahman öz'e altın hediye eden Başkan Günaydın, bir de müjde verdi. 25-28 Kasım tarihleri arasında Sırbistan'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nda Öz'ün Türkiye'yi temsil edeceğini aktaran Günaydın, "Tahmin ediyoruz ki sporcumuz, bu şampiyonada da birincilik bekliyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.