Sportmen Başkan Adayı

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için kondisyon tutmaya ve formunu korumaya başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2014 14:27
Sportmen Başkan Adayı

Saadet Partisi Basın Bürosu'ndan servis edilen habere göre; Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan seçimler için çalışmalara hızlı başladı. Seçim çalışmalarında olduğu gibi günlük yaşamında da formunu korumak için spor yapan Çakan, boş vakitlerini spor salonlarında ter dökerek geçiriyor.

SPOR SALONUNDA TER ATIYOR
26 İç Mimar olarak ticari hayatını sürdüren Süleyman Çakan, Saadet Partisinden 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimine sıkı bir çalışmayla başladı. Formunu korumak adına spor salonuna giderek ter döken Çakan, seçim çalışmalarına hızlı bir tempo ile girmek için spor salonlarında ağırlık kaldırıyor. Haftanın belirli günlerinde Spor Salonlarına giderek formunu koruduğunu belirten Başkan adayı Çakan, seçimlere az bir süre kala formunu korumak için akşam saatlerinde salona gelerek güç depoluyor.

BAŞARININ SIRRINI SPOR OLARAK AÇIKLADI
30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin çok önemli olduğunu ve seçim öncesinde dinç bir görünüş ile başarılı olmak istediğini bildiren Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, güçlü olmak için sporun şart olduğunu söyledi. Söz konusu yerel seçimlerin her geçen gün yaklaştığını söyleyen Çakan, seçim çalışmaları için spor salonlarında form tutmak gerektiğini aktardı. Süleyman Çakan; “Bilindiği gibi yerel seçimler yaklaştı. Gerek ülke gerek ilimizde de siyasi çalışmalar yavaş yavaş hareketlenmeye başladı. Gerçi biz 6 ay önceden çalışmalara başladık ama ben de seçim çalışmalarına spor yaparak hazırlanıyorum. Başta esnaf ziyaretleri kamu kurum ve kuruluş ziyaretleri olmak üzere sıkı bir şekilde çalışmalarımızı devam ettirirken, yaptığım spor beni dinç ve zinde tutuyor. Böylece daha güçlü birey olarak seçimlerde en iyi performansımızı sergileyeceğiz” dedi.

BAŞKAN ADAYI ÇAKAN SEÇİMLERE GÜÇLÜ GİRMEK İSTİYOR
Akşamları parti ve ziyaret programları tamamlandıktan sonra spor çalışmalarına başlayan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, spor yapıp güç depoluyor. Çakan’ı gören vatandaşlar; “Çakan anlaşılan yoğun seçim çalışmalarında zinde kalmak ve yerel seçimlere güçlü girmek istiyor” şeklinde yorum yaptılar. Çakan, spor makinelerinde vücudun tüm bölümlerini çalıştıran hareketler yapmayı da ihmal etmiyor. Neşeli geçen spor çalışmalarında Süleyman Çakan’ın iyi bir kondisyon tuttuğu ve seçim çalışmalarına hızlı bir tempo ile girmek istediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum