Sporun ve Sporcunun Dostu Atakan Yazgan

Sporun ve Sporcunun Dostu Atakan Yazgan

Yayınlanma:
Sporun ve Sporcunun Dostu Atakan Yazgan

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Isparta Belediye Başkan adayı Atakan Yazgan, bugün Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, CHP il ve ilçe teşkilatı ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Isparta Işıkkent Kompleksini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı olan 6 Mart Spor Kulübü ile 7 Ocak Engelliler Spor Kulübü arasında gerçekleşleşen müsabakasını izlediler. 6 Mart Spor Kulübü Çeyrek final karşılaşmasında 62-54 galip geldi. Yazgan, sporculara başarılarından dolayı tebriklerini iletti.

Yazgan, ziyarette sporun önemine vurgu yaparak, belediyenin başına gelirse sporla ilgili hayata geçirilmesi planlanan projelerinden bahsetti. Sporun toplumsal birleştirici gücüne dikkat çeken Yazgan, gençlerin ve engellilerin spor yapma imkanlarının artırılması gerektiğini belirtti.

Spor kulübü başkanı ve sporcularla bir araya gelen Yazgan, keyifli bir vakit geçirdi. Ziyaretin sonunda, spor kulübü yönetimi Yazgan'a hoş ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.