STH Kutlu Doğum Haftası Nedeniyle Helva Dağıttı

STH Kutlu Doğum Haftası Nedeniyle Helva Dağıttı

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Nisan 2016 19:23
STH Kutlu Doğum Haftası Nedeniyle Helva Dağıttı

Isparta Sivil Toplum Hareketi Derneği tarafından, Kutlu Doğum Haftası olması nedeniyle Kafeler Caddesi’nde bulunan dernek binası önünde helva dağıtımı gerçekleştirildi. Dualar eşliğinde yapılan helva dağıtımına çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi.

Isparta Sivil Toplum Hareketi Derneği Başkanı Mustafa Sağlam, gerçekleştirilen helva dağıtımının hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) Allah’tan gelen vahiyi insanlara en güzel şekilde yansıttığını ve kardeşçe birlik ve beraberlik içinde yaşaması konusunda en güzelin olması gerektiğini söylüyor. İnsanlık alemine rahmet olarak indirilen sevgili Peygamberimizin Kutlu Doğumunu kutluyoruz. İnşallah bundan sonra ki süreçte her faaliyette olan STH vatandaşlarımızla iç içe olmaya devam edecektir. Buraya katılan üyelerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.Biz de bu nedenle Ispartalı kardeşlerimize Kutlu Doğum Haftası olması nedeniyle hayır için helva ikramında bulunuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.