STH Mehmet Akif Ersoy’u Unutmadı

STH Mehmet Akif Ersoy’u Unutmadı

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Aralık 2015 11:02
STH Mehmet Akif Ersoy’u Unutmadı

Sivil Toplum Hareketi İl Temsilcisi Mustafa Sağlam, İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy’un ölümünün 79’uncu yılı sebebiyle bir mesaj yayınladı. Sağlam mesajında “Milli mücadelenin ne demek olduğunu bize anlatan ölümsüz şair, ruhun şad olsun” dedi.

Sivil Toplum Hareketi İl Temsilcisi Mustafa Sağlam, İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy’un ölümünün 79’uncu yılı sebebi ile yayınladığı mesajında “Vatan ve millet sevgisinin, verilen bağımsızlık mücadelesinin en güzel ifadesi olan İstiklal Marşı’nı Türk Milleti’ne hediye eden Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve minnetle anıyoruz.

Zor şartlar altında, umutsuzluğun hakim olduğu bir dönemde Milli Mücadele’nin ne demek olduğunu bize anlatan, İstiklal Marşı’nı kalemiyle değil yüreğiyle yazan ölümsüz şair, ruhun şad olsun. İlahi kelimetullah davasını sonuna kadar sürdüreceğimizi ifade eder saygılarımızı sunarız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.