STK’larla Ortak Çalışacağız

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendikaların şube başkanları ve yöneticileri yeni atanan İl Emniyet Müdürü Mehmet Or'u makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Kasım 2012 18:28
STK’larla Ortak Çalışacağız

Ziyarete, Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Ali Balaban, Türk Diyanet Vakıf-Sen Başkanı Kadir Ali Kaya, Türk Büro-Sen Şube Başkanı Bülent Özkan, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Hayati Yıldız ve Türkiye Kamu-Sen'e bağlı diğer sendikaların yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İl temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Ali Balaban, "İlimize atanmanız nedeniyle temsilcisi olduğum Isparta Kamu-Sen'e bağlı sendikaların yöneticileri ve üyeleri adına hoş geldiniz diyor, yeni görevinizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz." dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, teşekkürlerini ifade eden İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, "Isparta güvenilir ve güzel bir şehirdir. Bu huzur ortamının istikrarlı bir şekilde devam etmesi için gerekli tedbirleri alıyoruz. Isparta'nın bütün kurum, kuruluş ve Sivil Toplum Kuruluşu yöneticileri ile ortaklaşa çalışmalar gerçekleştireceğiz." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.