Su Azalmasını Nedeni Şebeke Suyuyla Ağaç Sulamasıymış

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yüksek kesimlerde kalan mahallerde özellikle yüksek katlı binalarda akşam saatlerinde musluklardan akan suyun azalmasının sebebinin ağaç ve çim sulamalarının şehir şebeke suyuyla yapılmasından kaynaklandığını belirte

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Temmuz 2012 14:09
Su Azalmasını Nedeni Şebeke Suyuyla Ağaç Sulamasıymış

Isparta Belediyesi’nin yen araç filosunun tanıtımında Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, son günlerde Işekkent, Batıkent, Hızırbey, Ayazmana gibi yüksekte kalan mahallelerde akşam saatlerinde özelikle apartman ve sitelerin yüksek katlarında akan suyun neden azaldığının sorusunu yanıtladı.

Su kapasitesinin yeterli olduğunu belirten Başkan Günaydın, “Aşırı sıcaklardan dolayı ağaçlarımızın ve çimenlerin kurumaması için yoğun bir sulama yapıyoruz. Bu nedenle dairelerde bir iki saat boyunca suda azalma meydana geliyor. Ama şimdi o problemi çözüyoruz. Sulama işini gece 23:00 ila 07:00 arasında yapacağız. Aslında depoda su sıkıntımız yok. Depolarımızda su var. Maalesef sulama için yer altı suları yetmiyor. Şehir şebeke suyuyla sulama yapıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum