Su Baskını Mı Oda Ne?

Isparta Belediyesi kentin alt yapı sorunlarını çözmek için durmaksızın çalışıyor. Yağmur Suyu drenaj projesinin ikinci ayağını düzenlediği basın toplantısıyla başlatan Başkan Günaydın, tüm çalışmaların belediyenin olanaklarıyla yapıldığına işaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Şubat 2013 13:58
Su Baskını Mı Oda Ne?

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kentin alt yapı sorunlarının çözümü için dev projelere imza atmaya devam ediyor.

CHP VE MHP TÖRENDEYDİ
Yağmur suyu drenaj projesinin ikinci ayağı olan Fatih Mahallesi ve Muzaffer Türkeş Mahallesi’nde dev boruların döşeme işi dün düzenlenen tören ve kurban kesimi ile başladı.
Törene CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, Merkez İlçe Başkanı Senati Demirci, CHP yöneticileri, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala, MHP Yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

5,5 MİLYONA MAL OLACAK İŞİ
1,5 MİLYON’A MAL EDİYORUZ
10 gün önce başlayan Sermet, Davraz ve Halıkent mahallelerinin yağmur suyunu ayrı ayrı kanallardan taşıyarak drenaj edilip Sav Deresi’ne aktarılması işinde 2 kilometrenin tamamlandığını kaydeden Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Yağmur suyu drenaj projemiz tamamen belediye imkanlarıyla yapılıyor. Şimdi de Fatih Muzaffer Türkeş Mahallesi noktasında başlattığımız projenin bu ayağı Asri Mezarlıktan Çünür Mahallesi’ne kadar uzanacak. Artık su baskınları olmayacak. İller Bankası’na ihale ettiğimizde malzemesi, yapım işiyle 5.5 milyon TL’ye mal oluyor. İşimizin geneli 5600 metre hat döşenmesi işi. Çeşitli çaplarda dev boruları 1 milyon 147 bin TL’ye aldık. Kullanılan mazot, araç, ekipman ve personel giderleriyle 1.5 milyon liraya mal ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum