Suat Hoca Ne Demek İstedi?

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Suat Kolukırık, Başbakan Erdoğan'ın Uzaktaş'ı aday olarak açıklamasının ardından sosyal paylaşım sitesindeki hesabından bir değerlendirme paylaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Aralık 2013 16:55
Suat Hoca Ne Demek İstedi?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti'nin Isparta Belediye Başkan Adayını Nuri Uzaktaş olarak açıklamasının ardından Aday Adayı Doç. Dr. Suat Kolukırık, facebook'ta bir mesa yayınladı. Mesajında duygularını dile getiren Kolukırık, Isparta'nın kapalı kapılar ardından bir anyalışla yönetilemeyeceğini savundu.

İŞTE O MESAJ:
"Sevgili kardeşlerim, dostlarım, yol arkadaşlarım ve kıymetli hemşehrilerim. Şuna inananız ki; "ben sizlerin, şehrimin ve milletimin dur dediği yerde durdum". Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın "taban olmadan, tavan olmaz" sözünü doğrularcasına her gün sizlere ulaşmaya, merhaba demeye ve sizinle birlikte olmaya gayret gösterdim. Çayınızı içtim, lokmanızı bölüştüm, acınıza ya da sevincinize ortak ...olmaya çalıştım. Şehrimiz için neleri daha güzel yapabilirizi konuştum. Isparta yerel siyasetinde hemşehrilerimizin nasıl bir siyaset ve siyasetçi özlemini çektiğini ve yeni bir siyaset anlayışının ne olabileceğini sizlerle paylaştım. Söylemeliyim ki; yeni Isparta'ya umut olacak bir aklı ve modeli burada konuşmak durumundayız. Isparta kapalı kapılar ardında duran bir anlayışla yönetilemez. Siyaset enerjisini dipten, tabandan almalıdır. Her kurum gibi siyaset kurumu da değişimden nasibini alacaktır. Değişimin karşısında durmak mümkün değildir. O nedenle bizler önümüzdeki süreci dikkatle izleyeceğiz ve milletimizin bize yüklediği misyonu; Türkiye’yi 21. Yüzyılın merkez gücü yapma hedefini tarif ettiğimiz çerçevede sürdüreceğiz...Şimdi bize düşen Belediye başkan adayımıza başarılar dilemektir. Kardeşiniz olarak her daim yanınızda olacağımdan emin olunuz... Haklarınızı helal ediniz... Mevlam kuşkusuz en iyisini ve hayırlısını bilir..."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum