Suat Hoca Ne Demek İstedi?

Doç. Dr. Suat Kolukırık, sosyal paylaşım sitesindeki özel hesabından çok ilginç tespitler yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ekim 2012 09:53
Suat Hoca Ne Demek İstedi?

Doç. Dr. Suat Kolukırık, sosyal paylaşım sitesindeki özel hesabından çok ilginç tespitler yaptı. Kolukırık’a göre, Merkezinde bizim yer aldığımız coğrafya üzerinde dünyanın geleceği şekilleniyor ve haritalar yeniden çiziliyor…

Genel seçimlerde AK Parti’den Milletvekili adayı olan Doç. Dr. Suat Kolukırık, sosyal paylaşım sitesindeki özel hesabında çok ilginç tespitlerde bulundu.

İşte Suat hocanın o tespitleri..

“Merkezinde bizim yer aldığımız coğrafya üzerinde dünyanın geleceği şekilleniyor, haritalar yeniden çiziliyor. Türkiye, Selçuklu ve Osmanlı’dan aldığı tarihi kodları harekete geçirmiş durumda. 11 yıl sonra Türkiye Cumhuriyetinin tam bir asrı bitmiş olacak. Kurtuluş savaşıyla Cumhuriyet’i kurduk, Onuncu yıl marşını okuduk, 75. Yılları kutladık. Şimdi yeni fikirlerle, yeni sentezlerle Cumhuriyet’i ikinci yüzyılına hazırlama dönemindeyiz. Yenidünya düzeninde çağdaş demokrasi ilkeleriyle bezenmiş yeni bir anayasa çıkarmaya ve ileri demokrasi savaşını kazanmaya mecbur olduğumuz bir kavşaktayız… 2023 için, ikinci yüzyıl için...”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum