Suat Kolıkırık Neden Bunu Yaptı?

Gülistan Mahallesi Muhtarı Zuhal Top siyaset sahnesine bomba gibi düşecek bir iddiayı gündeme getirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mayıs 2011 09:46
Suat Kolıkırık Neden Bunu Yaptı?

Gülistan Mahallesi Muhtarı Zuhal Top, 14 Mayıs Cumartesi günü, Isparta Belediyesi’nin düzenlediği bir etkinlikte karşılaştığı AK Parti 3. sıra milletvekili adayı Suat Kolukırık’ın kendi yakasına yapışarak, zorla, yakasında bulunan Atatürk rozetini çıkartmaya çalıştığını iddia etti.

Gülistan Mahallesi Muhtarı Zuhal Top, Atatürk rozetini kalbinin üzerinde taşımaktan onur duyduğunu ve bunu bir parti mensubu olarak değil, bir Türk vatandaşı olarak taşımaya devam edeceğini söyledi.

Muhtar Top, bu olay yaşanırken yanında Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç, Gülcü Mahallesi Muhtarı Hüseyin Eroğlu’nun da bulunduğunu söyledi.

GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ

   Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ak Parti milletvekili adayı Doç. Dr. Suat Kolukırık ; bazı kesimler halkımızın tarafımıza gösterdiği teveccühden rahatsız olmuş görünmektedir.

Söyleyeceğim tek söz şudur: Güneş balçıkla sıvanmaz. Ülke sevgisiyle dolu bir insan olduğumu ve Atatürk’e uzanan eller karşısında duracak ilk kişinin yine şahsım olacağını beni tanıyan herkes çok iyi bilir dedi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum