Suç Duyurusunda Bulun

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’in kendisi hakkında ‘Suç İşliyor’ değimine yanıt verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ocak 2014 12:28
Suç Duyurusunda Bulun

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’in ‘Suç İşliyor’ değimine yanıt verdi. Başkan Günaydın, esnaftan vergi almadıklarını belirterek, “Bu konu suç teşkil ediyorsa, suç duyurusunda bulunabilirler” dedi.

Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, katıldığı bir toplantıda, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın, esnaflardan vergileri almadığı için ‘Suç İşliyor’ ifadesini kullanması üzerine açıklama yapan Başkan Günaydın, “Ben her zaman esnafımızın yanındayım. Evet vergileri almıyorum ve almayacağım. Zaten bu vergi konuların da oldukça büyük oranda artışlar var. Birde biz bu vergileri alırsak esnafımız işletmelerini kapatmak zorunda kalırlar. Eğer bu konu suç teşkil ediyorsa, Adliye orada. Madem suç işliyoruz. Gidip suç duyurusunda bulun. Oradan suç işliyor deme. Bunlar çok komik şeyler” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum